Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  KG ChatKG Chat  KG Online OyunlarKG Online Oyunlar  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Benden Birkaç Güzel Söz

3 posters
YazarMesaj
CandyGirl

Benden Birkaç Güzel Söz Empty
MesajKonu: Benden Birkaç Güzel Söz   Benden Birkaç Güzel Söz Icon_minitimeC.tesi Kas. 10, 2007 7:51 pm

Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki se
versin diye...

Hayatta iki kör tanıyorum; 1.'si senden başkasını görmeyen ben, 2.'si beni göremeyen sen...

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur
yağardı

Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşa
yan biri vardır...

Akşamın matem rengine büründüğü saatte gökyüzündeki kandiller tek, tek yanmaya başladığında içimde sessiz bir çığlık... Özlemeyi özledim. Öz
lemeye değer ne kaldıysa...

Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmaya
cak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.

Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü
yarınlar hiç bitmeyecek

KURANI KERIME INANCIN SON BULMASIN, KALBIN NUR ILE DOLSUN, ALLAH DAIMA YARDIMCIN OLSUN, SENINDE RAMAZAN BAYRAMIN MUBAREK OLSUN.

BENIM OMRUMDE IRMAKLAR VARDIR SULARINDA HAYALLERIMI YUZDURDUGUM, BENIM OMRUMDE SEVDIKLERIM VARDIR BAYRAMLAR AYRI GECINCE UZULDUGUM.
BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN!

1907 DE DOGDU ASKIMIZ, SARI-LACIVERT RENKLERI OLDU SARKIMIZ, SPORUN HER DALINDA BIZIM SANIMIZ, HIC BITMEDI-BITMEYECEK BIZIM ASKIMIZ!!

BIR GUN BENI ANIMSARSAN EGER, ONCE BIR GULUMSE GULUCUKLE AN ADIMI, BENI SEVEN BIR COCUKTU DE, VE SONRA SENI NE COK SEVDIGIMI OGRENEMEMIS
OLMANIN ACISIYLA ESEF ET!

CIKARSINLAR SENI SATISA, BIR LIRA VERENE LANET OLSUN!

SEN ALLAHA DILENEN DILEK GOKLERE UZANAN ELLERIMSIN SEN GOZUMDEN SUZULEN YAS DUSUNCEM HASRETIMSIN. SEN ANLATMAK ISTEYIPTE ANLATAMADIGIM,
KELIMELERLE IFADE EDEMEDIGIM BIRICIK BABAMSIN.

FEDAKARLIK, SEVGI, SABIR VE GUZELLIK NE DEMEK TARIF ET DENSEYDI BANA, SANIRIM HIC DUSUNMEDEN CEVABIM ANNEM OLURDU.

NOT(KESİNLİKLE ALINTIDIR)
sanalalemdumani
ADMİN
ADMİN
sanalalemdumani

MesajKonu: Geri: Benden Birkaç Güzel Söz   Benden Birkaç Güzel Söz Icon_minitimePtsi Kas. 19, 2007 6:14 pm

Gittiğin ellerde huzur buldunmu benden uzaklarda mutlu oldunmu elimde resmin dilimde ismin kaldı ben unutmadım seni sen unuttunmu

Tanrıdan diledim okadar dilek aman aman okadar dilek o yarin yüzünü bir daha görmek aman aman bir daha görmek

Söyle bana güzel kadın hersey yerli yerindemi bırakıp gittigin gibi deniz mavi gök yeşilmi

Sevenın gonlu dumandır hem karanlık hem sıcaktır boyle sevda akla zıyandır için çekmeyecektin sadece koklayacaktın

Ah şu gönlüm hiç kimseyi bölesine sewmedi hiç kimseye bölesine yenilmedi!!!

Ask yürekte güzeldua dudakta kavga ayakta güzl olum yatkta cay bardakta su ırmakta sewda Irakta testi Ürgüpte güzl GÖNÜL KERKÜTE

Ne Paranın Delisi Ne Pezevengin Gölqesi Ne Oruspunun ßekçisi Nede İbnenin Tetikçisi Olduk ßiz Gönlümüzün £fesi Ortamların Delisi

her gece aLemde reynada safirde sarşınmı esmer esmer oLsun esmer manitaLar nerde yokki tirübünde söyLe söyLe nerde aLen nerde

ONUMDE KARANLIK BİR YOL BENİMLE YÜRÜRMÜSÜN ZEMİNİ MECHUL BİR YOL YANIMDA YÜRÜRMÜSN

BaNa NaZlI YaRdAn BiR hAbEr VeRiN

¤.๑블๑ஐ◄███▓▒░░уσqℓυqυη вιℓє вєηι тєяqє∂ιуσя...!░░▒▓███►ஐ ๑블๑.¤

HAYAT 3,5 İLE 4 ARASINDADIR YA 3,5 ATARSIN YA 4.4LÜK YASARSIN

Yollar ayrılıyormus deli gibi sevsen bile

Beni bana kusrturen beni bana kırdıran kalpsizin hiç sucu yokmu

SAYDIM KAC GUN OLDU SAYDIM KAC GECE OLDU SAYDIM HER GUN AYRI DON DON İSTERSEN DON

SANA GECELER BOYU AĞLADIM
BELKİ DÖNERSİN DİYE

HEP GÖZLERİM SENİ UZAKLARDA ARADI
AMA SEN GELMEDİN
SENİ ÇOK ÖZLEDİM...
SENİ ÖZLEYEN TEK BEN DEĞİLİM
GEÇTİĞİMİZ TÜM YOLLAR
SENİNLE YAĞAN YAĞMUR
HERŞEY ÇOK ÖZLEDİ
SEN BENİ UNUTTUN BİLİYORUM
BEN UNUTMAM SENİ ASLA
ÇÜNKÜ SENİ ÇOK SEVDİM
BİN KEZ ÖLSEMDE
BİR KEZ SEVDİM
BİN KEZ AĞLASAMDA
BİR KEZ SEVDİM
SENİ ÖLÜMÜNE SEVDİM

Nelere değer verdim kimlere insan dedim...
Onlar sevinecek diye kafayı yedim...
Acıları tost yaptım onları kaşar...
Yesin onları ümit yaşar

Ey TÜRK üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine gel.(Bilge Kağan)
sanalalemdumani
ADMİN
ADMİN
sanalalemdumani

MesajKonu: Geri: Benden Birkaç Güzel Söz   Benden Birkaç Güzel Söz Icon_minitimePtsi Kas. 19, 2007 6:16 pm

msn nicklerim cogu ama olsun Very Happy
Dexter
Admin
Dexter

MesajKonu: Geri: Benden Birkaç Güzel Söz   Benden Birkaç Güzel Söz Icon_minitimePtsi Kas. 19, 2007 7:40 pm

Kanka senin imzada baya uzun maşallah Very Happy
http://kralgeyik.tk
sanalalemdumani
ADMİN
ADMİN
sanalalemdumani

MesajKonu: Geri: Benden Birkaç Güzel Söz   Benden Birkaç Güzel Söz Icon_minitimeÇarş. Kas. 21, 2007 8:53 am

Very Happy ewt ama cok sekil

Benden Birkaç Güzel Söz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-