Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki se
versin diye...
Hayatta iki kör tanıyorum; 1.'si senden başkasını görmeyen ben, 2.'si beni göremeyen sen...
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur
yağardı
Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşa
yan biri vardır...
Akşamın matem rengine büründüğü saatte gökyüzündeki kandiller tek, tek yanmaya başladığında içimde sessiz bir çığlık... Özlemeyi özledim. Öz
lemeye değer ne kaldıysa...
Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmaya
cak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.
Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü
yarınlar hiç bitmeyecek
KURANI KERIME INANCIN SON BULMASIN, KALBIN NUR ILE DOLSUN, ALLAH DAIMA YARDIMCIN OLSUN, SENINDE RAMAZAN BAYRAMIN MUBAREK OLSUN.
BENIM OMRUMDE IRMAKLAR VARDIR SULARINDA HAYALLERIMI YUZDURDUGUM, BENIM OMRUMDE SEVDIKLERIM VARDIR BAYRAMLAR AYRI GECINCE UZULDUGUM.
BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN!
1907 DE DOGDU ASKIMIZ, SARI-LACIVERT RENKLERI OLDU SARKIMIZ, SPORUN HER DALINDA BIZIM SANIMIZ, HIC BITMEDI-BITMEYECEK BIZIM ASKIMIZ!!
BIR GUN BENI ANIMSARSAN EGER, ONCE BIR GULUMSE GULUCUKLE AN ADIMI, BENI SEVEN BIR COCUKTU DE, VE SONRA SENI NE COK SEVDIGIMI OGRENEMEMIS
OLMANIN ACISIYLA ESEF ET!
CIKARSINLAR SENI SATISA, BIR LIRA VERENE LANET OLSUN!
SEN ALLAHA DILENEN DILEK GOKLERE UZANAN ELLERIMSIN SEN GOZUMDEN SUZULEN YAS DUSUNCEM HASRETIMSIN. SEN ANLATMAK ISTEYIPTE ANLATAMADIGIM,
KELIMELERLE IFADE EDEMEDIGIM BIRICIK BABAMSIN.
FEDAKARLIK, SEVGI, SABIR VE GUZELLIK NE DEMEK TARIF ET DENSEYDI BANA, SANIRIM HIC DUSUNMEDEN CEVABIM ANNEM OLURDU.
NOT(KESİNLİKLE ALINTIDIR)